Вход  Регистрация
Форумы
  • Авто - Мото
  • Артем
  • Виртуальная реальность
  • Владивосток
  • Здоровье и медицина
  • Игры и развлечения
  • Кино, теарты
  • Кулинария
  • Любовь - морковь
  • Музыка
  • Находка
  • Отдыхаем
  • Поговорим?
  • Пожелания и отзывы
  • Политика
  • Приморье
  • Путешествия
  • Религия
  • Сотовые операторы
  • Уссурийск
  • Хобби, увлечения
  • Юмор
  • Прогноз погоды
    Владивосток
    Сегодня
    0°C | 0°C
    Завтра
    0°C | 0°C
    Послезавтра
    0°C | 0°C
    Курс валют на
    07.12.2019
    Доллар США
    1
    USD
    :
    63.72 р.
    -0.09
    Евро
    1
    EUR
    :
    70.76 р.
    +0.04
    Японских иен
    100
    JPY
    :
    58.66 р.
    +0.05
    Китайских юаней
    10
    CNY
    :
    90.58 р.
    -0.03
    Фунт стерлингов Соединенного королевства
    1
    GBP
    :
    83.70 р.
    -0.17
    Украинских гривен
    10
    UAH
    :
    26.79 р.
    +0.10

RSS Новости приморья RSS лента
    Например: нотариус

Sonuncu mərcdən qayıdanlar

kIRIev 09.03.2026 08:03

C нами с: 24.10.2018
    Тем на форуме: 29
    Bilmirəm niyə, amma həmişə sonuncu mərci sevmişəm. Nə olursa olsun - sondan bir əvvəlki yox, məhz sonuncu. Bəlkə də ona görə ki, sonuncu mərcdə hər şey həll olur. Ya udursan, ya uduzursan. Başqa yol yoxdu. Mənim həyatımda da belə oldu. Çox sonuncu mərclər oldu, çox qələbələr, çox məğlubiyyətlər. Amma ən vacibi hələ qarşıda idi.

Adım Muraddı, qırx yaşım var. Ailəliyəm, üç uşağım var. Öz işim var - avtomobil təmiri ustasıyam. İyirmi ildir bu işi edirəm. Əvvəl kirayə yerdə işləyirdim, sonra öz yerimi açdım. Kiçikdi, ama dolanırıq. Uşaqlar böyüyür, xərclər artır. Oğlum universitetə hazırlaşır, qızlarım məktəbdədi. Hamısının pul lazımdı.

Keçən il işlər pisləşdi. Müştəri azaldı, ehtiyat bahalaşdı. Bir ara düşündüm bağlayacam işi. Amma necə bağlayım? Üç uşaq, arvad, kredit. Bağlaya bilməzdim. Bir yol axtarırdım, tapa bilmirdim.

Dostum Səlim deyirdi niyə kazinoda oynamırsan? Güldüm, dedim sən nə danışırsan, mən qumarbaz deyiləm. O da güldü, dedi zarafat edirəm. Amma mən fikirləşdim. Gecələr yata bilmirdim, fikirləşirdim hardan pul tapım. Kazino ağlıma gəlirdi, qovurdum, yenə gəlirdi.

Oktyabrda qərar verdim cəhd edim. Dedim bir dəfə, görək nədi. mostbet pulsuz oyna seçdim, qeydiyyatsız, pulsuz. Oynadım, baxdım, öyrəndim. Xoşuma gəldi. Qrafika gözəldi, oyunlar maraqlıydı. Bir həftə pulsuz oynadım, sonra 50 manat yüklədim. Uduzdum. Yenə 50, yenə uduzdum. Dedim bəsdir, bu iş mənlik deyil.

Noyabrda işlər lap pisləşdi. Bir müştəriyə zəmanət vermişdim, maşını pis təmir etmişdim, pul qaytarmalı oldum. 500 manat getdi. Əhvalım pozuldu, evə gəldim, heç kimlə danışmadım. Gecə yata bilmədim, telefonu götürdüm, Mostbeti açdım. Mostbet pulsuz oyna düyməsini gördüm, girdim, oynadım səhərə qədər. Səhər işə getdim, yorğun, əsəbi.

Dekabrın bir həftəsi belə keçdi. Gecələr oynayırdım, gündüzlər işləyirdim. Pul qoymurdum, pulsuz oynayırdım. Niyə? Bilmirəm. Bəlkə də reallıqdan qaçırdım. O oyunların içində itirdim özümü. Maşınlar, kreditlər, borclar yox idi. Sadəcə oyun var idi.

Dekabrın on beşi. Gecə saat üç. Pulsuz oynayırdım, birdən dayandım. Dedim özümə - nə edirsən? Niyə pulsuz oynayırsan? Qorxursan? Əgər qorxursansa, niyə oynayırsan? Əgər oynayırsansa, niyə qorxursan? Qərar verdim - sabah real pulla oynayacam. 100 manat qoyacam. Uduzsam da, qazansam da, biləcəm.

Səhər işə getdim, günü çətinliklə bitirdim. Axşam evə gəldim, yoldaşıma dedim bu gecə məni narahat etmə. O baxdı mənə, heç nə demədi. Otağa keçdim, qapını bağladım. Telefonu götürdüm, Mostbeti açdım. Mostbet pulsuz oyna yox, real oyun. 100 manat yüklədim. Başladım oynamağa.

Rulet seçdim. Sadədi, qaydasızdı. Qırmızı, qara, cüt, tək. İlk yarım saatda 100 manat 200 oldu. Sevindim, ama dayanmadım. İkinci yarım saatda 200 manat 500 oldu. Əlim əsirdi, ürəyim döyünürdü. Dayan dedim özümə, dayan. Dayanmadım. Üçüncü saatda 500 manat 1500 oldu. Baxdım ekrana, gözlərimə inanmadım. Sonra dayandım. Çıxartdım 1000-ni, qalanla oynadım. Səhərə qədər oynadım, uduzdum qalanı. Ama 1000 manat cibimdə idi.

Ertəsi gün işə getdim, borcları ödədim. 500 manat müştəriyə, 300 manat kreditə, 200 manat da ehtiyat hissələrə. Yenə sıfır. Ama bu dəfə fərqli idi. Mən bilirdim ki, bacarıram. Bir ay sonra yenə oynadım. 200 manat qoydum, 800 qazandım. Çıxartdım. Yenə borclara. Martda yenə. 300 manat qoydum, 1200 qazandım. Bu dəfə saxladım bir hissəsini.

Apreldə işlər düzəlməyə başladı. Müştəri çoxaldı, pul gəldi. Mən də oynayırdım, ama indi ehtiyatla. Qazandıqca çıxarırdım, yığırdım. Mayda saydım - kazinodan qazandığım pul 5000 manat idi. Öz işimin gəliri də var idi. Birlikdə 8000 manat. Artıq rahat nəfəs ala bilərdim.

İndi iyuldu. Oturmuşam işimin qabağında, çay içirəm. Müştərilər gəlir, maşınlar təmir olunur. İşçim var, iki nəfər. Özüm də işləyirəm, ama indi rahatam. Borclar yoxdu, kredit qalmayıb. Uşaqların xərclərini rahat ödəyirəm. Oğlum universitetə qəbul oldu, sevincimiz sonsuzdu.

Gecələr bəzən düşünürəm o dekabr gecəsini. Sonuncu mərci necə qoydum, necə qazandım. Və sonra dayandım. Ən vacib mərclərdən biri də elə bu idi - dayanmaq mərci. Mən onu da qazandım. Çünki dayanmağı bildim. Oynamadım hər şeyi, saxladım, çıxartdım, yığdım. İndi oynayıram? Bəzən. Həftədə bir dəfə, 50 manat. Əylənirəm, başqa heç nə.

Yoldaşıma dedim o gecəni. O dinlədi, sonra dedi mən səninlə fəxr edirəm. Soruşdum niyə? Dedi dayanmağı bildiyin üçün. Haqlı idi. Bəzən ən böyük qələbə nəyisə qazanmaq deyil, nəyisə dayandırmaqdır. Mən dayandırdım. Və qazandım.
    Добавлять ответы могут только зарегистрированные пользователи. Зайдите в свой аккаунт или зарегистрирутесь.

RedMall

Сейчас на сайте зарегистрированных пользователей: 4 из 6701
    Denisslobodin, Stanislavmakarov, Vadimnik, xxx

О проекте | Коллектив | Реклама на сайте | контактная информация
    Любое использование материалов без разрешения автора сайта запрещено. Разработка сайта Asinka.Ru

Время генерации 0.422996 мсек